Full kaskolu araç kiralama

Full kaskolu araç kiralama

Araç kiralama işlemi, firmalar için olduğu kadar, müşteriler için de ince elenip sık dokunması gereken, riskleri kadar güvenilirliğinin de üst düzeyde olmasına önem gösterilmesi gereken bir hizmet alma türüdür.Full kaskolu araç kiralama hizmeti almak istemek bu nedenle yerinde bir tercih olacaktır. Yolculuğunuzun güvenliği için kiralama yapacağınız aracın, bakımlarının zamanında ve yetkili servislerde yapılmış olması, araçların yeni ve teknik olarak iyi durumda olması, araç lastiklerinin mevsim şartlarına uygun olması gibi şartlar yerine getirildikten sonra, aksilikler durumunda firmanın sorumluluklarını ne kadar yerine getireceği ve kasko şartları nedeniyle müşteriye hasar bedelinin yansıtılıp yansıtılmayacağı konusu da önem arz etmektedir. Sorunsuz geçen yolculuklar hepimizin temennisi olsa bile, istenmeyen kaza ya da hasar durumunda, kiralamış olduğunuz aracın kaskosunun neleri karşılayacağı sorusu, araç kiralama işleminde en önce sorulması gereken sorulardan olmalıdır. Kurumsal firmadan araç kiralama hizmeti aldığınızda muhakkak araçlar kaskolu olarak size sunulur. Ancak firmanın anlaşma yaptığı kasko şirketlerinin koşullarına göre, hasar ücretlerini karşılaması kısmı değişkenlik gösterebilir. Böyle bir durumda hasar için ücret ödemek zorunda kalmak istemeyen müşteriler, full kaskolu araç kiralama seçeneklerini araştırmaktadır. Olması gerektiği gibi, normal şartlar altında, müşterinin kusuru gözetilmeksizin kaskonun belirli miktarda hasarı karşılıyor olması genel bir durum olsa da, full kaskolu, tam kaskolu kiralama seçeneklerinde, lastik cam, far hasarı gibi ekstra ödeme yapılması gereken hasarlar için de tam koruma talep edilmektedir.

Full kaskolu araç kiralama yapmak isteyen müşteriler, kiralama firmasına, kaza ya da hasar durumunda kaskonun hangi şartlar altında, hasarı karşılayacağını bildirmelerini talep etmeleri ve kaza sonrası hangi evrakı iletmeleri gerektiğini bildirmelerini istemelilerdir. Gereken evrakın eksiksiz hazırlanması durumunda, araç kaskosunun muhafiyetli ya da muhafiyetsiz olarak ödeme yapması konusu netlik kazanmalıdır.

Supcar Rent a Car bünyesindeki araçlar full kaskolu olarak hizmete sunulmuş olup, sözleşmede yazan şartlar neticesinde kaza ya da hasar durumunda müşterinin güvenliğini üst düzeyde korumaktadır. Kasko karşılama şartlarının yerine getirilmesi durumunda hasar bedeli müşteriye yansıtılmaz. İzmir'de full kaskolu araç kiralama hizmeti almak isteyenlerin detaylı bilgi ve rezervasyon için firmamıza ulaşmaları yeterlidir.


Whatsapp Telefon