Araç Kiralarken Banka Kartı Geçerlimi

Araç Kiralarken Banka Kartı Geçerlimi

Araç kiralaması yapacaksınız ancak kredi kartınız yok veya kredi kartınızı kullanmak istemiyorsunuz ve aklınızda acaba ‘’ Araç kiralarken banka kartı geçerli mi? ‘’ sorusu varsa buyurun yazımızın detaylarına…

Bir araç kiralarken elbette ki kiralayacağınız aracın modeli, kiralama yapacağınız gün sayısı ve ücreti kadar ödemeyi nasıl yapacağınızda büyük önem taşımakta ve birçok firma kredi kartsız araç kiralaması yapmadığı için de kiralama yapacak olan kişiler için bu durum daha da önemli hale gelmekte.

İşte tam da bu noktada Supcar Rent a Car olarak sizlere esnek ve kolay ödeme seçeneklerimizden biri olan banka kartıyla araç kiralama olanağını sunuyoruz.

Banka Kartıyla Nasıl Araç Kiralayabilirim?

ü  Eğer kredi kartsız araç kiralama koşullarına uygunsanız (devlet memuru, sağlık personeli, askeri personel, eğitim personeli… v.s gibi kamu kurum ve kuruluşlarında çalışıyorsanız)

ü  Pasaport beyan ederek,

ü  Şirket evrakı ibraz ederek ya da

ü   Kredi kartınıza bloke işleminden sonra kalan bakiyeyi ödemek için banka kartıyla ödeme yapabilirsiniz.

Supcar Rent a Car; araç kiralama işlemlerinizde kaliteli ve güvenilir hizmet sunmanın yanı sıra ‘’ Araç kiralarken banka kartı geçerli mi? ‘’ gibi aklınıza takılan pek çok soruyu gidererek hızlı bir kiralama süreci ve keyifli bir seyahat deneyimi sunuyor. Bunu yaparken 7/24 kesintisiz hizmet ve müşteri hizmetleri desteği ile de seyahatinizin konforlu ve rahat olmasını sağlıyor.

Siz sadece seyahatinizi planlayın araç kiralama işlemlerinizi biz kolaylaştırırız.

Whatsapp Telefon