Kredi Kartı Olmadan Nasıl Araç Kiralanır

Kredi Kartı Olmadan Nasıl Araç Kiralanır

Kredi kartı olmadan nasıl araç kiralanır? diye merak ediyorsanız bu yazımız size tam da bu sorunun cevabı sunacak. Araç kiralama işlemlerinde birçok firma kredi kartsız araç kiralaması yapmamaktadır. Hal böyle olunca kredi kartı olmayan ya da kredi kartı kullanmadan araç kiralaması yapmak isteyen müşteriler zorluk yaşamaktadır.

Kredi kartı olmadan nasıl araç kiralanır?

v  Pasaport ibraz ederek,

v  Şirket evrakı beyan ederek,

v  Devlet memuru, sağlık personeli, askeri personel, eğitim personeli… v.s gibi kamu kurum ve kuruluşlarında çalışıyorsanız,

v  Kredi kartı sahibi olanların da kredi kartından provizyon alındıktan sonra ödemenin kalanını nakit olarak ödeyerek kredi kartsız araç kiralaması yapabilirsiniz.

Araç kiralamalarınızda diğer ödeme seçeneklerimiz;

ü  Araç başında nakit ödeme yaparak,

ü  Banka kartı ile,

ü  Kredi kartı ile,

ü  Havale ya da EFT yoluyla araç kiralamanızı yapabilirsiniz.

Kaliteli ve güvenilir bir hizmet alarak araç kiralamalarınızı hem avantajlı fiyatlarla hem de kolay ödeme seçenekleriyle birleştirerek Supcar Rent a Car aracılığı ve ayrıcalığıyla yapabilirsiniz.

Sizlerin memnuniyetini sağlayabilmek adına 7/24 kesintisiz hizmet vererek araç kiralama işlemlerinizin her adımında yanınızdayız.

SupCar Rent a Car; dilediğiniz herhangi bir noktada, talep ettiğiniz segmentte, konforlu ve servis bakımlı geniş araç filosu ve müşterisine değer veren hizmet anlayışıyla her zaman sizlerle...

Siz sadece seyahatinizi planlayın, araç kiralama işlemlerinizi biz kolaylaştırırız.

Whatsapp Telefon