Yeni kredi kartı ile araç kiralanır mı?

Yeni kredi kartı ile araç kiralanır mı?

Müşterilerimizden son günlerde gelen soruların içerisinde en sık merak edilen yeni kredi kartı ile araç kiralanır mı? olmaktadır. Araç kiralama firmalarının güvenlik ve kiralama garantisi için istedikleri kredi kartlarının nedeni, provizyon uygulayabilmek, araç hasar ya da geçiş ücreti borçlarını kolaylıkla tahsil etmek gibi maddi koşullar olsa da en önemli nedenlerinden biri de müşterinin ödeme alışkanlığının yüksek olmasıdırr. Bunun sorgulanabilmesinin en kolay yollarından biri findeks sorgulama (kredi notu sorgulama) ya da banka tarafından uygun görülen kredi kartı kullanımıdır.

Müşterinin olumsuz durumlarda ödeme yapacağının taahüdü olarak bankanın güveni baz alınabilir. Bunun göstergelerinden biri de adına kayıtlı kredi kartı olmasıdır.

Bankanın gereken araştırmalar sonucu uygun gördüğü limitle sunduğu kredi kartının, kullanım süresi bu nedenle önemlidir. Yeni kredi kartı ile araç kiralanır mı? sorusu bu nedenle esnek şekilde yanıtlanabilir. Araç kiralama firmasının gereksinim gördüğü durumlarda müşteriden findeks notu sorgulaması da rica edilir. 

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için supcar rent a car iletişim kanalları ile bizlere ulaşmanız halinde uygun koşullarda yardımcı olabillir ve kiralama imkanı sunabiliriz

Whatsapp Telefon