Banka Kartı ile Araç Kiralama

Banka Kartı ile Araç Kiralama
 Araç kiralama işlemlerinde güvenilir hizmet almanın önem taşıdığı kadar ödeme kolaylığı da müşteriler açısından büyük önem taşımaktadır. Supcar olarak siz müşterilerimize kredi kartsız banka kartıyla araç kiralama kolaylığı da sunmanın yanı sıra;
- Güvenilir hizmet,
- Geniş araç yelpazesi,
- Güleryüzlü ve alanında deneyimli personel,
- 7/24 Kesintisiz müşteri hizmetleri,
- Konforlu ve servis bakımlı araçlar,
- Ödeme kolaylığı ve
- Yılların verdiği tecrübe ile her zaman sizlerleyiz.
 Alsancak’ta bulunan merkez ofisimizin yanı sıra web sitemizden online kiralama yapabileceğiniz gibi iletişim numaralarımızdan da bize ulaşarak; başta Ege Bölgesi ve İzmir olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde 7/24 araç kiralaması yapabilirsiniz. Alsancak İzmir’in en çok talep gören turistik bölgelerinden biri olmakla beraber birçok otelin de yer almasından dolayı yoğunluğu yüksek olan bir yerdir. İster iş ister turistik seyahatlerinizde konforunuzu arttıracak araç kiralamalarında yurtiçi ya da yurtdışı fark etmeksizin tüm misafirlerimiz banka kartıyla ödeme kolaylığından faydalanabilirler.
Araç kiralama ödemelerinizi;
 
   - Araç başında nakit ödeme,
       ​- Kredi kartı ile ödeme,
          -  Banka kartıyla ödeme,
            - Yurt dışı müşterilerimiz için pasaport ibraz ederek nakit ödeme imkanı gibi
 birçok esnek ödeme seçeneklerimizi öğrenmek ve detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Sizlere keyifli, konforlu ve güvenilir kiralama hizmeti sunmak için sürekli kendini yenileyen ve müşterisinin memnuniyetini baz alarak çalışan bir firma olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
SupCar; dilediğiniz herhangi bir noktada, talep ettiğiniz segmentte, kolay ve esnek ödeme seçenekleriyle, konforlu ve servis bakımlı geniş araç filosuyla her zaman yanınızda. Siz sadece seyahatinizi planlayın araç kiralama işlemlerinizi biz kolaylaştırırız.
Whatsapp Telefon