Uzun Dönem Araç Kiralama

Uzun Dönem Araç Kiralama

Uzun dönem araç kiralama, kurumsal kiralama ve bireysel kiralama olarak mümkün olmakla birlikte, özellikle giderlerini azaltmak isteyen firmaların sıkça başvurdukları bir hizmet türüdür. Filo kiralama ya da adet araç ile yıllık araç kiralama ya da aylık araç kiralama yapılabildiği gibi, karşılıklı hakları koruyan, full kaskolu araçlar için düzenlenen Rent a Car araç kiralama sözleşmesi ile daha uzun süreli kiralamalar da mümkün olmaktadır.

Araç alım giderleri, kasko, sigorta, bakım masrafları, vergi ve stopaj gibi gider kalemlerinden kurtulmak ve bünyelerindeki araçların modellerini  her zaman yeni tutmak isteyen firmalar tarafından, güvenilir bir araç kiralama firmasından uzun dönem araç kiralama hizmeti almak çok uygun bir seçenek olacaktır.

Supcar Rent a Car firmamız ile İzmir ve çevre iller başta olmak üzere, İstanbul,Ankara, Bursa, Bodrum, Antalya ve bir çok büyük şehir ve beldede, uzun dönem araç kiralama hizmeti almanız mümkündür, Aracı kullanım koşulları, kullanılacak km oranı, araç sayısı ve kiralama süreniz göz önünde bulundurularak, size en uygun fiyat teklifini vererek, güvenilirliğinden şüphe duymayacağınız netlikte kiralama sözleşmesi karşılığında kiralama yapmaktayız.

Kurumsal araç kiralama yanı sıra, bireysel uzun dönem araç kiralama için gereken evrak ve kiralama koşulları, müşteri hizmetlerimiz tarafından en doğru şekilde aktarılacak ve kiralama gereksiniminiz için titizlikle yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

Detaylı bilgi ve Uzun dönem kiralama şartlarını öğrenmek için 7/24 bizlere 0544 214 86 85 numaralı telefonumuzdan veya 0850 441 62 27 nolu müşteri hizmetlerimizden ulaşabilirsiniz.

Whatsapp Telefon