Kredi Kartsız Araç Kiralama 2023

Kredi Kartsız Araç Kiralama 2023

Kredi kartsız araç kiralama, nakit para ile araç başında ödeme yaparak araç kiralama yapabilmenize olanak sağlayan hizmet türümüzdür. Yurtdışından gelen misafirlerimiz Türkiye'de kart kullanmadan araba kiralamak istediğinde, nakit olarak ödeme yapabilecekleri firmamız aracılığı ile, ücretsiz rezervasyon oluşturabilir ve arabayı teslim alırken ödemelerini yapabilirler. Böylece kredi kartına provizyon uygulanmadan araba kiralama işlemi yapmış olacaklardır.

Kamu personeli, devlet memuru, sağlık personeli ve Askeri personeller ise çalışma kartlarını beyan ederek nakit ödeme ile kredi kartsız araç kiralama hizmeti alabilmektedir.

Kredi kartı kullanan müşteriler ise kart bakiyelerine dokunmadan yine nakit ödeme ile araç kiralama hizmeti alabilmektedir.

Kredi kartsız araç kiralama için, rezervasyonunuzu online olarak sitemiz üzerinden ücretsiz oluşturabileceğiniz gibi, müşteri temsilcilerimizle yapacağınız kısa bir görüşme ile de aracınızı ayırmanız, rezervasyon sırasında nakit ödeme yapmak istediğinizi belirtmeniz yeterli olacaktır. Size özel ödeme imkanları ve fiyat teklifi için bizlere 7/24 ulaşabilirsiniz.

Whatsapp Telefon