İzmir Kredi Kartsız Araç Kiralama

İzmir Kredi Kartsız Araç Kiralama

Kredi kartsız araç kiralama, günümüz koşullarında oldukça tercih edilen ancak güvenilir bir firmadan hizmet alınmadığı takdirde, can sıkıcı sorunlarla karşılaşılması mümkün olan bir hizmet türüdür. Araç kiralama ihtiyacı olan müşteriler nakit ödeme ile araç kiralama yapmak ve kredi kartı limitlerini kullanmak istemedikleri durumlarda, kurumsal firmalardan elden ödeme ile araç kiralama seçeneği sunmasını beklemektedir. Ancak güvence amaçlı olarak provizyon almayı uygun gören firmaların çokluğu, müşterilerin ihtiyaçlarını tam olarak karşılayamamaktadır. 

Supcar Rent a Car olarak, sektördeki bu durumun farkında olup, araç kiralama hizmetini daha ulaşılabilir kılmak adına, İzmir başta olmak üzere bir çok şehirde, nakit ödeme ile araç kiralama, kredi kartsız araç kiralama ve provizyonsuz araç kiralama hizmeti sunmayı görev edindik. Kurumsal alt yapımız ve full kaskolu araçlarımız ile, ihtiyacınız  olan arabayı kiralarken, prosedürlerin kolaylaştırılması gerektiğinin farkındayız. 

Türkiye dışında ikamet eden müşterilerimizin, ülkemizi ziyaretlerinde, kredi kartı kullanmak istemeyişini anlayışla karşılamaktayız. Ayrıca yurtdışı bankalarının Türkiye'de provizyon sürelerinin değişkenliği nedeniyle de mağduriyet yaşamak istememeleri nedeniyle, kısa tatillerini bu işlemlerle geçirmek yerine, araç başında nakit ödeme yapmak istemektedirler. Yurtdışından gelen misafirlerimiz için pasaport bilgisi beyan ederek, kredi kartsız şekilde, araç başında nakit ödeme ile araç kiralama imkanı sunmaktayız. Bu işlem sırasında asla pasaporta işlem uygulanmadığı gibi, senet ya da benzeri evrak imzalatılmaz. Kiralama sözleşmesine ehliyet ve kimlik bilgilerinin yanı sıra, pasaport numarasının da yazılıyor olması, nakit kiralama için yeterlidir.

Türkiye'de ikamet eden müşterilerimiz, nakit ödeme ile araç kiralamak istediklerinde, kredi kartı sahibi olduklarını beyan etmeleri durumunda karta işlem uygulanmadan nakit ödeme ile araç kiralayabilecekleri gibi, Sağlık personeli, Öğretim görevlisi, polis memuru ve Askeri personel kimlik kartı sahibi olmaları durumunda, kredi kartı sahibi olmadan araç kiralamaları da mümkündür.

Şirket evrakı ile, kartsız araba kiralama işlemi yapmak da Supcar Rent a Car araç kiralama firmasında mümkün olan hizmetlerden biridir.

Kredi kartsız araç kiralama hizmeti için detaylı bilgiye ihtiyaç duyan tüm müşterilerimiz 0544 214 86 85 numaralı telefondan bize ulaşarak, geniş ödeme seçeneklerimizi öğrenebilirler.

Whatsapp Telefon