Başkasının kredi kartı ile araç kiralama

Başkasının kredi kartı ile araç kiralama

Başkasının kredi kartı ile araç kiralama mümkün olan bir ödeme yöntemidir. Ancak bunun için gereken şartların karşılanması gerekmektedir. Şirketler güvence amaçlı kredi kartı sahibi olmanızı ve ödemeyi kredi kartı ile yapmanızı isterler. Adınıza kayıtlı bir kredi kartı yok ise başkasına ait kredi kartı ile araç kiralama işlemi yapmak isteyebilirsiniz. Böyle durumlarda yapılması gereken, kredi kartı sahibinin kiralama sırasında yanınızda olmasını ve sözleşmede ilk şöför olarak adının yazılmasını sağlamanız olacaktır. Böylece 2. sürücü kaydı ile aracı kullanmanız ve başkasının kredi kartı ile araç kiralama işlemi yapmanız mümkündür.

Adınıza kayıtlı olmayan kredi kartı ile araç kiralamak istediğinizde kart sahibinin mutlaka geçerli bir ehliyete sahip olması, kiralama sözleşmesinde kimlik, ehliyet bilgisi ve imzası bulunması şartı aranmaktadır. Böylece kart sahibinin hakları ile birlikte firmanın  kiralama işleminden doğabilecek zararları da koruma altına alınmış olacaktır.

Kredi kartsız araç kiralama şartlarına uygun görülmediğiniz durumlarda başkasının kartı ile araç kiralama seçeneğini değerlendirebilir ve aracınızı istediğiniz lokasyonda kolayca kiralayabilirsiniz.

Whatsapp Telefon