Aracımı kiraya vermek mantıklımı?

Aracımı kiraya vermek mantıklımı?

Aracı olan ve ek gelir sağlamak isteyen pek çok kişinin aklına gelen sorulardan biridir; ‘’Aracını kiraya vermek mantıklı mı?’’ sorusu…  

Gelin, aklınızdaki soru işaretlerini silecek ‘’Aracını kiraya vermek mantıklı mı?’’ sorusunun cevabına birlikte bakalım:

Bilindiği üzere kanun gereği kişilerin şahsi olarak araçlarını kiraya vermesi yasaktır. Ancak siz aracınızı kiraya vererek gelir elde etmek istiyorsanız, araç kiralama hizmeti veren şirketlerle anlaşma yapıp aracınızı kiraya vererek bu işlemi hem yasal hale getirmiş hem de gelir elde etmiş olursunuz.

Şimdi bu konuyu biraz daha detaylı ele alarak değerlendirelim;

Diyelim ki; kredi çektiniz, yeni bir araç aldınız ve aylık belirli bir kredi ödemeniz var. Araç kiralama hizmeti veren bir şirketle anlaşarak aracınızı çalıştırıp hem oturduğunuz yerden gelir sağlayabilir hem de kredi yükünüzü hafifletebilirsiniz.   Yani bu yöntemle aracınız kendi kredisini kendi ödemiş olur siz de bütçenizden kredi ödemesi yapmak zorunda kalmadan araç sahibi olmanın rahatlığını yaşarsınız.

Bu konudaki bir diğer seçenek ise; diyelim ki mevcutta aracınız var ama pek kullanmıyorsunuz. İşte bu durumda da yine araç kiralama hizmeti veren bir şirketle anlaşarak aracınızı kiraya verdiğinizde siz oturuyorsunuz aracınız çalışıp size düzenli bir gelir sağlamış oluyor.

Siz de eğer aracınızı kiraya verip kolay ve düzenli bir gelir elde etmek istiyorsanız bizimle iletişime geçerek noter sözleşmesi ile güvenilir bir şekilde aracınızı kiraya verebilir, aylık düzenli ödeme alarak gelirinizi arttırabilirsiniz.

’Aracını kiraya vermek mantıklı mı?’’ sorusunun cevabı yazımızdan da anlaşılacağı üzere hem mantıklı hem de kârlıdır.

Aracınızın aylık kazancını öğrenmek için bizi arayabilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.

Whatsapp Telefon