Sanal kredi kartı ile araç kiralama 2023

Sanal kredi kartı ile araç kiralama 2023

Son günlerde internet üzerinden sanal kredi kartı ile araç kiralama ile ilgili bilgi arayışı artışı ve talebi olmaktadır. Bizler supcar rent a car olarak sanal kredi kartı ile araç kiralamanın daha kolay halini sizlere sunarak bu güvenlik açığını ortadan kaldırıyoruz. yurt dışından gelen misafirlerimiz pasaportlarını ibraz ederek daha kolay şekilde araç kiralamanın kolaylığını kredi kartsız araç kiralama olarak yapabilirlerken Türkiye'de yaşayan müşterilerimizin kredi kartı kullanıyor olması yeterlidir. 

Değişen bankacılık teknoloji imkanları ile, kredi kartlarının bakiyesi oranında sanal kredi kartı kullanan müşterilerimizin, bütçeleri ve planları dahilinde sanal kart ile ödeme yaparak araç kiralama hizmeti alma taleplerini karşılamayı amaçlamaktayız. Sanal kredi kartı ile araç kiralama hizmeti alabilmeniz için, bu kartın bağlı olduğu adınıza kayıtlı kredi kartınız olması, kartınızın provizyon işlemlerine açık olması, ödeme için yeterli bakiyenin olması gereklidir.

Sanal kredi kartı ile araç kiralama imkanı için detaylı bilgi ve size uygun ödeme yöntemleri için 7/24 müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sanal kredi kartı kullanımının güvenlik ve rahatlık fırsatlarından yararlanmak ve araç kiralama için kullanmak isterseniz, bankanız ile iletişime geçerek sanal kart alım koşullarını öğrenebilirsiniz.

Kartsız araç kiralama ya da sanal kart ile araç kiralama seçenekleri için bizi arayabilirsiniz.

Whatsapp Telefon