kredi kartım yok araç kiralayabilir miyim?

kredi kartım yok araç kiralayabilir miyim?

Kredi kartım yok araç kiralayabilir miyim?

Bu sorunun cevabı uygun şartlar ve gereken belgelere sahipseniz evet olacaktır. Günümüzde Kredi kartı kullanımı araç kiralama hizmeti için zaruri bir şart haline gelmiştir. Fakat Supcar rent a car olarak bu durumda araba kiralama işlemi yapamayan müşterilerimize yardımcı olmak için kredi kartsız araç kiralama hizmeti sunarak, lüks değil ihtiyaç olan bu hizmeti ulaşılabilir kılmayı hedeflemekteyiz. Kredi kartsız araç kiralama seçeneği ile nakit ödeme yapmak, banka kartı ile araç kiralamak ya da banka havalesi yöntemini kullanmak isteyen müşterilerimiz için, ödeme yöntemlerimizde esneklik sağlamaktayız.

Yurtdışından ülkemize geçici olarak gelen müşterilerimizin kredi kartı olmaması ya da kullanmak istemedikleri durumlarda, pasaport bilgilerini beyan ederek nakit ödeme yapmaları firmamız sayesinde mümkün olmaktadır. Türkiye'de ikamet eden müşterilerimiz için de nakit araç kiralama hizmetimizden yararlanmalarına yardımcı olmaktayız. Araç başında nakit ödeme ile araç kiralama ya da banka kartı ile araç kiralama için kurumsal firma çalışanı, kamu personeli, askeri personel, sağlık çalışanı, öğretmen ya da güvenlik güçleri personeli olduğunuzu belgelemeniz yeterli olacaktır. 

Şirketler adına yapılacak araç kiralama için ise vergi levhası, imza sirküleri, faaliyet belgesi ve ihtiyaç halinde istenecek olan ek belgeleri sunmanız durumunda kredi kartsız araç kiralama hizmeti alabilirsiniz.

Size uygun ödeme yöntemini öğrenmek için bizi arayabilirsiniz!

Whatsapp Telefon